Göteborg Floatingcenter

Om oss

Välkommen till Göteborg Floatingcenter

I floatingtanken blir du tyngdlös, det ger kroppen möjlighet att slappna av, blodcirkulationen ökar även i de spända eller smärtande musklerna. Hjärnan får kapacitet över för att producera välgörande signalsubstanser som serotonin, tillväxthormoner, immunförsvarsämnen och prolaktin som är ett vitaliseringshormon. Stress hormonet adrenalin och noradrenalin minskar drastiskt enligt forskning från Karlstads Universitet.
Floating ger en speciell djupavslappning, i floatingtanken inträder ett tillstånd likt den djupsömn som kommer under nattsömnen, vissa uppskattar att floating behandlingen motsvarar ca 6 timmars sömn. För att uppnå varaktig hög effekt av floating behöver kroppen flyta minst 3 gånger under en 4 veckors period som invänjning. Sedan med underhållande pass, 1 gång var 3-4 vecka, eller vid behov.

Vi vill utbilda och informera

Cecilia och hennes man vill tillsammans öppna upp för en återhämtningsform som både är avkopplande och samtidigt ger kroppen en extra skjuts i dess återhämtning. Vårt mål är att kunder ska få ett lugn, uppleva harmoni och känna sig välkomna när de kliver in genom våra dörrar.Vi vill dessutom utbilda och informera om hur viktigt det är med återhämtning för att kunna och orka prestera på topp som samhället idag kräver av oss. Till endast ljudet av sin egen andning och en oslagbar känsla av viktlöshet skulle jag verkligen rekommendera floating för en skön och totalt avkopplande stund för både kropp och sinne.

Välkommen till oss

Bättre upplevelse och återhämtning

Göteborg Floatingcenter AB

Datavägen 10D, 436 32, Askim

Mejl: info@goteborgsfloatingcenter.se

Telefonnummer: 070-713 34 38